NORMATIVA Política de Privadesa

La Politica de Privadesa s’estableix de conformitat amb l’article 13 i 14 del REGLAMENT (UE) 2016/679, enrelación amb el tractament de les seves dades personals, l’informem:

Responsable de l’empresa: GuiesBtt.cat. Nom fiscal: Josep Valls Pellicer – CIF: 46344114B. Adreça postal: Maria Aurèlia Capmany, 28 – CP: 08250- Sant Joan de Vilatorrada (BARCELONA) Telèfon: 610.355 736. Correu electrònic: info@guiesbtt.cat.

En nom de l’empresa tractem la informació que ens facilita en el formulari de la pàgina Reserves i Preus per a la contractació de la proposta de Trans Pedraforca.cat amb la finalitat de prestar el servei i / o producte sol·licitat, així com realitzar la facturació de la mateixa.

HEU DE SABER

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació amb GuiesBtt.cat. O durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Per tant, vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i oposició. També pot limitar el tractament de les seves dades o directament oposar-se a el tractament, o exercir el dret a la portabilitat d’aquestes.

Tanmateix, tot això ha de ser per escrit, acompanyat de còpia de document oficial que l’identifiqui dirigit a l’responsable de l’tractament. En cas de disconformitat amb el tractament, també té dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (AEPD).

Open chat
T'ajudem?
Salut!.👋
Et donem un cop de mà?