NOSALTRES SOM GuiesBtt.cat

Nosaltres som GuiesBtt.cat. Ens encarreguem de realitzar les reserves, contractar el transport, coordinar les visites, fer un seguiment de les activitats, efectuar les assegurances,… Nosaltres ens encarreguem de tot perquè el client se senti el millor possible durant la ruta. Sigui quin sigui el viatge, la ruta o l’experiència. Perquè som una empresa d’activitats. Però també som Agent de Viatges.

 

Ruta Berguedà Btt

 

SOM GUIESBTT.CAT

Som una empresa de turisme amb bicicleta. Ens dediquem a organitzar rutes a MTB

Organitzem, dissenyem i creem rutes turístiques, rutes familiars, rutes per gaudir amb els amics, rutes per a experts, rutes monotemàtiques …, en fi, rutes per a tot tipus de clients. Perquè abastem des de sortides matinals fins travesses de diversos dies; des del Pirineu Català o el Cadí fins a la Terra Alta, al costat dels Ports. Per això som Guies professionals titulats.

El nostre objectiu és preparar les rutes més adients per a cada tipus de client. Així, les rutes familiars, habitualment guiades, amb poc quilometratge i escàs desnivell transiten sempre per camins amples i fàcils. Les propostes per a experts, sempre acte guiades, transcorren per divertits corriols (de pujada i de baixada) en què més hàbils gaudiran de la seva experimentada tècnica.

Nosaltres ens encarreguem de tot: transport d’equipatge, reserves allotjaments (a través d’una Agència de Viatges) guies, GPS … i fins i tot cotxe escombra en moltes de les nostres propostes. A vosaltres us toca només gaudir. Simplement. Gaudir.

 

Per què nosaltres? Per què GuiesBtt.cat?
 

Perquè en primer lloc, coneixem profundament el territori. Recorrem durant dies i dies la zona, parlant amb la gent de l’entorn, amb pagesos, pastors,…. a la recerca dels racons més bonics, dels llocs més insòlits -sovint fins i tot força amagats-, del territori. Una gorg d’aigües cristal·lines al mig d’un riu, una majestuós avenc a pocs metres de camí, unes impressionants salts d’aigua al final d’un rierol… poc a poc trobem totes les singularitats del territori per configurar finalment, la magnífica ruta per al gaudi dels visitants-

Perquè, a més, comptem sempre amb la col·laboració d’un guia local per dissenyar i crear les nostres rutes. A més som conscients que ningú com ell coneixerà els camins, dreceres, senders de la seva zona i, sens dubte, pot ser la millor basa -en les rutes guiades- per si sorgeix una incidència, una greu avaria o es retarda la ruta per causes alienes .

I després de finalitzar una ruta, una sortida o una travessia o qualsevol altra proposta … només ens sentirem satisfets quan observem la plena satisfacció dels nostres acompanyants.

Així som nosaltres. Així som en GuiesBtt.cat.

Per què nosaltres? Per què GuiesBtt.cat ?. Perquè coneixem per que coneixem a fons el territori. Perquè, a més, comptem sempre amb la col·laboració d’un guia local per dissenyar i crear les nostres rutes

Descobreix més propostes al nostre web GuiesBtt.cat: www.guiesbtt.cat 

 

LES NOSTRES PROPOSTES

www.transgarrotxa.cat La ruta dels Volcans. Pedalant per l’autèntica Garrotxa, per la Garrotxa més profunda, amb nombrosos corriols. 

www.transterraalta.cat La descoberta de la Terra Alta, entre els Ports i l’Ebre. Entre rierols d’aigües cristal·lines, cellers monumentals, la batalla de l’Ebre, una aventura… sorprenent.

www.transprioratmtb.cat Perquè el Priorat és molt més que una terra de grans vins; hi ha alzineres i boscos de pins entre costerust turons de licorella,… la clau de volta rau en un vell monestir.

www.terradebacus.cat La D.O. Pla de Bacus en bicicleta, visitant cellers, tastant bons vins i gaudint d’una bonica ruta fàcil i molt planera en un territori molt divers. Un èxit de proposta!

www.latranscatllaras.com Entre el Cadí, el Ripollès i l’embassament de la Baells s’alça un massís descomunal i pràcticament deshabitat: El Catllaràs. Un paradís, gairebé verge, per fruir de l’autèntic Btt. 

www.transportsbtt.cat La volta als Ports de Tortosa – Beceit. Entre el Matarranya, la Terra Alta i el Maestrat, s’alça un territori totalment desconegut!. Totalment oblidat, recorrent també la Tinença de Benifassà… 

www.transmoianesbtt.cat Una vella nova comarca, el Moianès, sorprenent, en un altiplà en la Catalunya Central, farcida de Pous de Glaç, dòlmens… i uns paisatges impressionants! Tothom n’ha quedat  impressionat.

www.transsegarra.cat Descobrint els castells de la Segarra amb una ruta fàcil i familiar. Visitant castells, és una ruta és ideal per fer amb nens. També hi ha més canyera, per adults, amb més corriols i més tècnica….

www.transmuntanyesdeprades.cat Un territori desconegut. Les Muntanyes de Prades són un terra aïllada, plena de castanyers, alzineres, teixos i pins entre gorgs i rierols. Una autèntica sorpresa.

www.corriolsdebacus.cat Quilòmetres i quilòmetres de corriols al voltant del Pla de Bages. De pujada, de baixada, amb girs… de tota mena, tot i que generalment factibles  T’agraden els corriols?. 

www.transguilleries.cat Sobre el Montseny hi ha un enorme territori de grans boscos de caducifolis, extenses fagedes entre rierols i petites ermites, les Guilleries. Pura naturalesa. Una sorpresa pels sentits.

 

RUTES DE LLARGA DURADA

www.transteruel.cat Perquè “Terol existeix”. En diverses opcions de dies, per descobrir la màgia d’una terra oblidada. Per la Espanya buidada, amb transport d’equipatge, allotjaments en Mitja Pensió i opció de vehicle d’assistència.

www.elcamiignasiabtt.cat Des de Loiola (Azpeitia) fins a Manresa: La ruta que Sant Ignasi va realitzar ara fa 500 anys… en 9, 10 o 11 dies. Una autèntica aventura, amb transport d’equipatge i allotjaments inclosos.

www.guiesbtt.cat

info@guiesbtt.cat

Tel. 610.355.736

Open chat
T'ajudem?
Salut!.👋
Et donem un cop de mà?