NOSALTRES SOM

NOSALTRES SOM GuiesBtt.cat

Ens encarreguem de realitzar les reserves, contractar el transport, coordinar les visites, fer un seguiment de les activitats, efectuar les assegurances, … Nosaltres ens encarreguem de tot perquè el client se senti el millor possible durant la ruta. Sigui quin sigui el viatge, la ruta o l’experiència. Perquè som una empresa d’activitats. Però també som Agent de Viatges.

 

Ruta Berguedà Btt

 

SOM GUIESBTT.CAT

Som una empresa de turisme amb bicicleta. Ens dediquem a organitzar rutes a MTB

Organitzem, dissenyem i creem rutes turístiques, rutes familiars, rutes per gaudir amb els amics, rutes per a experts, rutes monotemàtiques …, en fi, rutes per a tot tipus de clients. Perquè abastem des de sortides matinals fins travesses de diversos dies; des del Pirineu Català o el Cadí fins a la Terra Alta, al costat dels Ports. Per això som Guies professionals titulats.

El nostre objectiu és preparar les rutes més adients per a cada tipus de client. Així, les rutes familiars, habitualment guiades, amb poc quilometratge i escàs desnivell transiten sempre per camins amples i fàcils. Les propostes per a experts, sempre acte guiades, transcorren per divertits corriols (de pujada i de baixada) en què més hàbils gaudiran de la seva experimentada tècnica.

Nosaltres ens encarreguem de tot: transport d’equipatge, reserves allotjaments (a través d’una Agència de Viatges) guies, GPS … i fins i tot cotxe escombra en moltes de les nostres propostes. A vosaltres us toca només gaudir. Simplement. Gaudir.

 

Per què nosaltres? Per què GuiesBtt.cat?
 

Perquè en primer lloc, coneixem profundament el territori. Recorrem durant dies i dies la zona, parlant amb la gent de l’entorn, amb pagesos, pastors,…. a la recerca dels racons més bonics, dels llocs més insòlits -sovint fins i tot força amagats-, del territori. Una gorg d’aigües cristal·lines al mig d’un riu, una majestuos avenc a pocs metres de camí, unes impressionants salts d’aigua al final d’un rierol… poc a poc trobem totes les singularitats del territori per configurar finalment, la magnífica ruta per al gaudi dels visitants-

Perquè, a més, comptem sempre amb la col·laboració d’un guia local per dissenyar i crear les nostres rutes. A més som conscients que ningú com ell coneixerà els camins, dreceres, senders de la seva zona i, sens dubte, pot ser la millor basa -en les rutes guiadas- per si sorgeix una incidència, una greu avaria o es retarda la ruta per causes alienes .

I després de finalitzar una ruta, una sortida o una travessia o qualsevol altra proposta … només ens sentirem satisfets quan observem la plena satisfacció dels nostres acompanyants.

Així som nosaltres. Així som en GuiesBtt.cat.

Per què nosaltres? Per què GuiesBtt.cat ?. Perquè coneixem per queconeixem a fons el territori. Perquè, a més, comptem sempre amb la col·laboració d’un guia local per dissenyar i crear les nostres rutes

 

Descobreix més propostes al nostre web GuiesBtt.cat:

www.transgarrotxa.cat

www.transterraalta.com

www.transprioratmtb.cat

www.terradebacus.cat

www.latranscatllaras.com

www.transportsbtt.cat

www.transmoianesbtt.cat

info@guiesbtt.cat

Tel. 610.355.736

Open chat
T'ajudem?
Powered by